8 středních brambor, uvařených ve slupce
3 rajčata, spařená a oloupaná
1 mozzarela
nízkoprocentní hermelín
* dva stroužky česneku
* oregáno, chilli paprička, sůl, pepř
* olivový olej
Brambory rozmačkáme na kaši spolu s olivovým olejem. osolíme a rozprostřeme na olejem vymazaný plech nebo do formy, čím tenčí vrstva, tím lépe. Pokladame natenko nakrájenými rajčaty. Mozzarelu natrháme, hermelín pokrájíme a smícháme s oregánem a mačkaným česnekem. rozprostřeme na rajčata. Pak už stačí jen poslat tu krásu do trouby na cca 30 minut na 200 stupňů. Ze všech stran se vytvoří krusta ale uprostřed budou pořád mačkané brambory. Delikátní záležitost:)
Na talíři ještě posypat parmazánem
pátek 3. října 2014
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
0 komentářů:
Okomentovat