miluju jakékoliv rizoto. a z červenou řepou jsem ho dělala poprvé.
kulatozrná rýže
červená řepa
olivový olej
ocet
třtinový cukr
houby
kuřecí maso
parmazán
Červenou řepu si uvařte ve vodě. Po vychladnutí oloupejte nakrájejte na kolečka a naložte nejlépe přes noc do marinády z olivového oleje, kapky octa a třtinového cukru.
Na rizoto jsem použila kulatozrnou rýži (dělanou v rýžovaru s jarní cibulkou), poté jsem přidala přes noc namočené houby, a na pánvi osmahnuté kuřecí nudličky. Pak vše promíchala a podávala vrstvené, (řepa -rizoto-řepa-rizoto-řepa
Nakonec posypala hoblinkami parmazánu.
Dobrou chuť
sobota 11. října 2014
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
0 komentářů:
Okomentovat